Grondwerker

Introductie

Voor ons gezellige bedrijf in Eindhoven zoeken we een grondwerker die ons team komt versterken. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden met de nieuwste machinale technieken. Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden, zoals het graven van sleuven, het aanleggen van rioleringen en het plaatsen van damwanden. Lees verder om meer te weten te komen over deze uitdagende functie.

Organisatie

Ons bedrijf, gevestigd in het bruisende Eindhoven, streeft ernaar om de beste kwaliteit te leveren in de grond-, weg- en waterbouwsector. Wij hechten veel waarde aan het gebruik van de nieuwste technieken en innovaties om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen voor hun projecten. Ons ervaren team van specialisten werkt nauw samen met onze opdrachtgevers om aan hun behoeften te voldoen en hen te adviseren over de meest geschikte opties. Bovendien waarborgen we de kwaliteit van ons bedrijf door ons lidmaatschap bij verschillende brancheverenigingen, zoals VMS (Vereniging Modern Straatwerk), OBN (Ondernemersvereniging Bestratingsbedrijven Nederland) en Bouwend Nederland. Daarnaast zijn we goedgekeurd door het SEB en VCA** en zijn we in staat om te werken volgens de Arbowetgeving. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten een uitstekende service te bieden met een focus op veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden met de nieuwste en meest geavanceerde machinale technieken, zoals GPS-grondverzetmachines en geautomatiseerde graafmachines. Hierdoor zijn we in staat om onze projecten op een nauwkeurige en efficiënte manier uit te voeren. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om deze technieken optimaal te benutten. Bij ons bedrijf staat veiligheid hoog in het vaandel. We hanteren strikte veiligheids- en milieuvoorschriften om ervoor te zorgen dat onze werkzaamheden worden uitgevoerd op een veilige en verantwoorde manier. Onze vakmensen zijn getraind en gecertificeerd om deze voorschriften na te leven en ervoor te zorgen dat elke opdracht op een veilige en efficiënte manier wordt uitgevoerd. Kortom, ons bedrijf biedt een uitstekende service met een focus op kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. Onze ervaren vakmensen staan klaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hen te voorzien van de meest geschikte oplossingen voor hun projecten.

Functie

Als grondwerker ben jij de held die ervoor zorgt dat de grond helemaal klaar is voor de bouw en dat alle belangrijke voorzieningen zoals riolering en drainage op de juiste manier worden aangelegd. En als kers op de taart werk je ook nog eens samen met een gezellig team van machinisten, stratenmakers en andere vakmensen. Natuurlijk is veiligheid super belangrijk, dus jij zorgt ervoor dat alles op een veilige en efficiënte manier gebeurt. Gelukkig ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en ook als het nodig is, kun jij prima zelfstandig werken. En laat die communicatieve vaardigheden maar aan jou over! Jij bent namelijk de pro die altijd in contact staat met opdrachtgevers, collega’s en andere betrokkenen. Elke dag is anders als grondwerker. Je komt op verschillende bouwplaatsen en werkt aan verschillende projecten. Zo leer je elke dag weer iets nieuws en draag je bij aan het realiseren van de mooiste projecten. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct!

Functie-eisen

We stellen de volgende eisen aan de functie:

  • Werkervaring als grondwerker
  • VCA-certificaat of bereid zijn deze te behalen
  • Rijbewijs B(E)
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Bereidheid om indien nodig buiten reguliere werktijden te werken
  • Aanpakkers mentaliteit
  • Ambitieus en de wil om te groeien

Aanbod

Wij bieden een uitdagende baan binnen een groeiend bedrijf, een GOED salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien zijn er mogelijkheden tot verdere ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een gezellig en professioneel team. Naast hard werken, mag je natuurlijk ook gezelligheid verwachten. We organiseren regelmatig borrels en teamuitjes. Hard werken loont immers!

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie grondwerker of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.

Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom. Je kunt solliciteren via de solliciteer knop of je kunt ons bellen, 013-3036008. Binnen uiterlijk 48 uur reageren we op je sollicitatie.

Plaats:
Eindhoven
Publicatie:
13-05-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#21637

Inlichtingen:

Je sollicitatie is meer dan welkom. Je kunt solliciteren via de solliciteer knop of je kunt ons bellen, 013-3036008. Binnen uiterlijk 48 uur reageren we op je sollicitatie.

Solliciteer

Gerelateerde vacatures