Stratenmaker

Introductie

Heb jij als ervaren stratenmaker behoefte aan een nieuwe uitdaging bij een groeiend en gepassioneerd bedrijf? Ben je graag buiten en heb je oog voor detail? Dan is onze nieuwe vacature als stratenmaker wellicht iets voor jou. Lees snel verder en wie weet ben jij straks onderdeel van ons team bestaande uit specialisten!

Organisatie

Wij zijn een groenvoorzieningsbedrijf in Eindhoven met een sterke passie voor groen en straat. Met 40 collega’s hebben we de kennis en ervaring om elk groenproject aan te pakken, ongeacht de grootte of complexiteit, maar hangt er ook binnen de organisatie een persoonlijke en ontspannen sfeer. Ons team bestaat uit talenten en specialisten, elk met hun eigen unieke vaardigheden en expertise. Bij ons staat kwaliteit voorop en zijn we trots op ons werk. Naast hard werken is er ruimte voor ontspanning. Je krijgt op een dag genoeg pauzes en we organiseren regelmatig een gezellige borrel.

Functie

Als stratenmaker binnen ons bedrijf ben jij de deskundige die verantwoordelijk is voor het creëren van diverse oppervlakken door het leggen van verschillende soorten stenen en bestratingsmaterialen. Van het begin tot het eind van het proces, heb jij de leiding en draag je zorg voor een perfect eindresultaat met oog voor precisie en kwaliteit. Jouw taken omvatten onder andere het nauwkeurig opmeten en uitzetten van het gebied dat bestraat moet worden, het voorbereiden van de ondergrond door zorgvuldig zand en/of grind aan te brengen, het plaatsen van de bestratingsmaterialen in het gewenste patroon, het secuur op maat snijden van de materialen en het afwerken van de bestrating door het invegen van de voegen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het eindresultaat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en veilig.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met:

  • Aantoonbare werkervaring als stratenmaker
  • Een geldig VCA-certificaat of bereid deze te behalen
  • Een rijbewijs B
  • Het vermogen om zelfstandig te werken en goed samen te werken met anderen
  • Flexibiliteit en stressbestendigheid
  • Voorliefde voor het buitenleven
  • Ambitie en passie voor het vak

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een gezellig team. Naast een GOED salaris en goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij mogelijkheden voor opleiding en training. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Ook organiseren wij regelmatig teambuilding-activiteiten en borrels om de teamspirit te bevorderen. Verder bieden wij een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en apparatuur om het werk zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren. Wij zijn een groeiend bedrijf met ambitieuze plannen voor de toekomst en wij willen graag dat jij daar deel van uitmaakt. Bij ons kom je terecht in een informele en collegiale werksfeer waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Wij geloven dat door te investeren in onze medewerkers, wij als bedrijf ook kunnen groeien.

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.

Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Plaats:
Eindhoven
Publicatie:
13-05-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#21670

Inlichtingen:

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Solliciteer

Gerelateerde vacatures