Machinist

Introductie

Ben jij een ervaren en bekwame kraanmachinist op zoek naar een uitdagende baan in Amsterdam? Dan is dit jouw kans! We zijn op zoek naar een gemotiveerde kraanmachinist om ons team te versterken. Als kraanmachinist krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden toe te passen op diverse projecten in de prachtige stad Amsterdam. Lees verder en ontdek meer over deze spannende mogelijkheid!

Organisatie

Wij zijn een van de oudste aannemers van Amsterdam en specialist in binnenstedelijke waterwerken. Onze passie is het ontwerpen, aanleggen, onderhouden, restaureren en vervangen van kademuren, steigers, bruggen en sluizen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit renovatie, nieuwbouw, petrochemische werkzaamheden, monumentaal onderhoud, infra/GWW projecten, utiliteitsbouw en particuliere bouw. Met ruim 180 jaar ervaring kunnen wij inmiddels iedere opdracht tot in het kleinste detail uitvoeren. Van huis uit is het familiebdrijf een traditioneel ingesteld bouwbedrijf, onder traditioneel wordt verstaan het leveren van kwaliteit en vakmanschap. Middels deze manier van werken hebben wij een goede naam opgebouwd. Kennis, ervaring, kwaliteit en flexibiliteit liggen hieraan ten grondslag, evenals het persoonlijke contact met de klant. Ten alle tijde is het doel samen met de opdrachtgever proberen iets moois neer te zetten, daarin ligt voor het bedrijf iedere dag opnieuw de grote uitdaging.

Voor een aantal grote projecten in en rond Amsterdam zijn we op zoek naar iemand die de rol als kraanmachinist op zich kan nemen.

Functie

Als kraanmachinist bieden wij jou een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden in een dynamische werkomgeving. Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij interessante bouwprojecten in de bruisende stad Amsterdam. Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid, en we streven ernaar om uitstekende resultaten te leveren.

Jouw werkzaamheden kunnen bestaan uit: 

 • Bedienen van diverse typen kranen;
 • Uitvoeren van hijswerkzaamheden op de bouwplaats;
 • Zorgvuldig controleren van de kraan en de bijbehorende apparatuur om ervoor te zorgen dat deze goed functioneert en voldoet aan de veiligheidsnormen;
 • Opvolgen van veiligheidsprocedures en richtlijnen om een veilige werkomgeving te waarborgen;
 • Samenwerken met andere teamleden, zoals bouwvakkers en projectmanagers, om een efficiënte en succesvolle uitvoering van het project te garanderen.

Functie-eisen

Ben jij in het bezit van: 

 • Minimaal 2 jaar ervaring als kraanmachinist;
 • Geldig VCA-certificaat;
 • In het bezit van een geldig rijbewijs B;
 • Technisch inzicht en bekendheid met verschillende soorten kranen;
 • Goede kennis van veiligheidsvoorschriften en -procedures;
 • Flexibiliteit om te werken op verschillende locaties en in verschillende weersomstandigheden;
 • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Als kraanmachinist bieden wij jou een uitgebreid pakket aan voordelen en kansen binnen ons bedrijf in Amsterdam. We streven ernaar om jou een stimulerende en lonende werkomgeving te bieden, waarin jouw vaardigheden als kraanmachinist optimaal benut kunnen worden.

We waarderen jouw ervaring en expertise als kraanmachinist en bieden een competitief goed salaris dat overeenkomt met jouw kwalificaties en vaardigheden. Naast het basissalaris zijn er mogelijkheden voor bonussen en andere financiële voordelen. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ontworpen om jouw welzijn en financiële stabiliteit te ondersteunen, inclusief een pensioenregeling, vakantiegeld en vakantiedagen voor welverdiende rust en ontspanning.

We geloven sterk in de groei van onze medewerkers. Als kraanmachinist krijg je bij ons de mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen en je vaardigheden te verbeteren door middel van interne en externe trainingen, zowel gericht op technische als persoonlijke vaardigheden. Zo kun je jouw carrière als kraanmachinist naar een hoger niveau tillen.

Amsterdam staat bekend om zijn bruisende bouwsector met diverse en uitdagende projecten. Als kraanmachinist krijg je de kans om betrokken te zijn bij deze projecten, variërend van grootschalige bouwprojecten tot renovaties en infrastructurele werken. Dit biedt een dynamische en interessante werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is.

Inlichtingen

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature van Machinist? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: vacature.amsterdam@regiodienst.nl

Plaats:
Amsterdam
Publicatie:
15-05-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22292

Inlichtingen:

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: vacature.amsterdam@regiodienst.nl

Solliciteer

Gerelateerde vacatures