Kraanmachinist

Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren kraanmachinist om ons team in Hoofddorp te versterken. Als jij gepassioneerd bent over het bedienen van kranen en het werken op bouwterreinen, dan is deze vacature iets voor jou! In deze functie speel je een cruciale rol bij het efficiënt uitvoeren van diverse bouwprojecten. Lees verder en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons dynamische team.

Organisatie

Wij zijn een Bouwbedrijf, en een gerenommeerd bedrijf met een rijke geschiedenis in de bouwsector. Al meer dan twintig jaar leveren wij hoogwaardige bouwoplossingen aan klanten in Hoofddorp en omgeving. Met onze expertise, betrokkenheid en toewijding hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij geloven in het belang van kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Ons team van professionals streeft er voortdurend naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en elk project tot een succesvol einde te brengen. Wij zijn actief in diverse sectoren waaronder woningbouw, utiliteitsbouw en renovatieprojecten. Als werkgever hechten we veel waarde aan het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin jouw talenten en vaardigheden kunnen gedijen. Bij ons krijg je de mogelijkheid om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. We investeren in trainingen en opleidingen om ervoor te zorgen dat ons team altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector.

Functie

Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het bedienen van diverse soorten kranen, afhankelijk van de project vereisten. Je bent betrokken bij het verplaatsen van bouwmaterialen, grondverzet en het assisteren van andere teamleden op de bouwplaats. Belangrijk is dat je in staat bent om nauwkeurig en veilig te werken volgens de geldende richtlijnen en protocollen. Je hebt oog voor detail en je kunt zelfstandig beslissingen nemen om het werk soepel te laten verlopen.

Functie-eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Aantoonbare ervaring als kraanmachinist, bij voorkeur in de bouwsector;
  • Opleiding/certificaat kraanmachinist;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Uitstekend ruimtelijk inzicht en handigheid in het bedienen van verschillende typen kranen;
  • Kennis van veiligheidsvoorschriften en het vermogen om deze toe te passen;
  • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden;
  • Flexibiliteit om te werken op verschillende bouwlocaties en werktijden.

Aanbod

Wij geloven sterk in het waarderen en belonen van onze medewerkers. We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin je je gewaardeerd en gemotiveerd voelt. Als kraanmachinist bij ons bedrijf bieden we je een aantrekkelijk pakket aan voordelen en kansen voor persoonlijke groei. Ten eerste bieden we een goed salaris dat past bij jouw ervaring en vaardigheden als kraanmachinist. We vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers en erkennen de waarde van hun bijdrage aan ons succes. Daarom zorgen we ervoor dat je beloond wordt op een manier die recht doet aan je inzet en prestaties. Naast een competitief salaris bieden we ook een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit omvat onder andere een pensioenregeling, zodat je kunt werken aan je financiële toekomst en gemoedsrust hebt na je actieve loopbaan. We begrijpen ook dat een goede balans tussen werk en privéleven essentieel is. Daarom bieden we flexibele werktijden aan, zodat je je werk kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften.

Inlichtingen

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature Kraanmachinist? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons op via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Plaats:
Hoofddorp
Publicatie:
26-04-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22359

Inlichtingen:

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons op via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Solliciteer

Gerelateerde vacatures