Grondwerker

Introductie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde grondwerker om ons team te versterken. Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse grondwerkzaamheden op onze projecten in Haarlem en omgeving. Ben jij een echte aanpakker en heb je ervaring met grondwerk? Lees dan snel verder!

Organisatie

Wij zijn een toonaangevend bouwbedrijf dat zich richt op diverse projecten in de regio Haarlem. Wij hebben ruime ervaring in de bouwsector en zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse projecten, van kleine renovaties tot grote nieuwbouwprojecten. Bij ons staat kwaliteit en veiligheid voorop en we vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen.

Functie

Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse grondwerkzaamheden op onze projecten. Je houdt je bezig met het graven van sleuven, aanleggen van rioleringen, plaatsen van damwanden en het aanbrengen van verhardingen. Je werkt samen met je collega’s en zorgt ervoor dat het werk veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Je hebt kennis van verschillende gereedschappen en machines en kunt deze op de juiste manier bedienen.

Functie-eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Je hebt aantoonbare ervaring als grondwerker;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat;
  • Je hebt kennis van verschillende gereedschappen en machines;
  • Je bent fysiek sterk en kunt zwaar werk verrichten;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om op verschillende locaties te werken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E).

Aanbod

Als grondwerker kom je te werken bij een dynamische organisatie waarbij je samenwerkt met ervaren collega’s binnen de bouwsector. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit voorop en wij investeren dan ook graag in onze medewerkers. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse trainingen en cursussen. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een zeer goed salaris. Bij ons krijg je de kans om bij te dragen aan diverse projecten in en rondom Haarlem. Hierdoor heb je een gevarieerde en uitdagende baan waarbij je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Je werkt met moderne gereedschappen en machines waardoor je het werk veilig en efficiënt kunt uitvoeren. Binnen onze organisatie hechten wij veel waarde aan een prettige werksfeer. We zijn een hecht team waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen. Zo organiseren wij regelmatig leuke activiteiten en hebben we een informele bedrijfscultuur.

Inlichtingen

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Sollicitatie

Telefoonnummer: 020-7058140 of solliciteer direct!

Plaats:
Amsterdam
Publicatie:
26-04-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22366

Inlichtingen:

Telefoonnummer: 020-7058140 of solliciteer direct!

Solliciteer

Gerelateerde vacatures