Grondwerker

Introductie

Ben je een ervaren grondwerker en werk je graag in de grond,-weg en waterbouw? Wij zijn op zoek naar een ervaren grondwerker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ben je een teamspeler en werk je ook goed zelfstandig, heb je plezier in je vak en werk en ben je een echte specialist? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder of solliciteer direct!

Organisatie

Onze organisatie is een middelgroot bedrijf en is actief in de grond,- weg en waterbouw. Ons bedrijf ontwerpen, installeren en bieden service en onderhoud aan in de grond,-weg en waterbouw voor de utiliteit, industrie en gemeentes. Onze organisatie bestaat al meer dan 75 jaar en heeft inmiddels 3 werkmaatschappijen in heel Noord-Holland. Het bedrijf heeft 90 medewerkers in dienst en er heerst een open, nuchtere sfeer en bedrijfscultuur. 

Functie

Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor kleine en grote projecten in de grond,-weg en waterbouw. Je werkt als grondwerker op verschillende locaties en voer je de werkzaamheden het uitvoeren van grondwerkzaamheden, graafwerkzaamheden, het maken van sleuven, afwerken van bermen, taluds en aardebanen. Daarbij ga je samen in teamverband bezig met het aanleggen van huisaansluitingen en het aanleggen van straten. Daarbij onderhoud je contact met derden.

Functie-eisen

Als grondwerker ben je in het bezit van: 

  • Een afgeronde MBO niveau 1 of 2 opleiding Grondwerker 
  • Een geldig VCA of bereid om deze te behalen 
  • Ervaring als grondwerker 
  • Een rijbewijs B 

Aanbod

Wij bieden een uitdagende baan als grondwerker met verschillende doorgroeimogelijkheden denk aan opleidingen en cursussen. Daarbij bieden wij een zeer goed salaris, reiskostenvergoeding en een goed pensioen. Daarbij een goede werksfeer bij een betrokken werkgever.

Inlichtingen

Wil je meer weten over de functie grondwerker? Neem dan contact op met onze vestiging Alkmaar Telefoonnummer: 072-7440035.

Sollicitatie

Interesse in de vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop.

Plaats:
Alkmaar
Publicatie:
29-04-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22388

Inlichtingen:

Interesse in de vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop.

Solliciteer

Gerelateerde vacatures