Machinist GWW

Introductie

Ben je een ervaren allround Machinist binnen de GWW? Ben je op zoek naar een nieuwe baan met een GOED salaris en uitzicht op een vast dienstverband? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze functie.

Organisatie

Wij zijn een bedrijf binnen de Bouw en Infra die zich bezig houdt met grond,- weg,- waterbouw en wegenbouw. Wij zijn een innovatief bedrijf die meegaan met de nieuwste technieken en werken met kwalitatief en goed materieel. Onze werknemers vinden wij heel belangrijk, wij zijn geïnteresseerd en betrokken, daarbij vinden wij de veiligheid van onze werknemers heel belangrijk. Wij beschikken over verschillende certificaten o.a. voor veiligheid en milieu. 

Functie

Wij zoeken een allround Machinist binnen de GWW die verschillende grondverzetmachines kan besturen voor bijvoorbeeld wegen, riolering en kanalen. Je kan werken vanaf tekening en bent flexibel in je werktijden. Wij vallen onder de cao Bouw en Infra, hierdoor krijg je o.a. vanaf dag één een goed pensioen, vakantiedagen + 20 ADV dagen en niet onbelangrijk een goed salaris.

 

Functie-eisen

Voor deze functie Machinist binnen de GWW ben je technisch en oplossingsgericht.

Verder:

  • Heb je een afgerond opleiding/meerdere jaren ervaring als machinist
  • Ben je in het bezit van je VCA certificaat  (of bereid deze te behalen)
  • Rijbewijs B (E)/eigen vervoer
  • Flexibel in werktijden
  • Fulltime beschikbaar

Aanbod

Wij zijn erg betrokken bij onze medewerkers en vinden groei en ontwikkeling zeer belangrijk. Wij bieden dan ook de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen, een goed salaris, goede arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioen vanaf dag één, 20 adv dagen, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vast dienstverband. Wij willen graag dat je je welkom voelt binnen ons bedrijf en bespreken dan ook graag jouw wensen zodat je met plezier en langere tijd voor ons blijft werken. 

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie Machinist Grond- weg- en waterbouw of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.

Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Plaats:
Zaandam
Publicatie:
29-04-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22391

Inlichtingen:

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Solliciteer

Gerelateerde vacatures