Rioolmonteur

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Rioolmonteur binnen de GWW. Heb je ervaring of heb je al enige ervaring opgedaan en wil je graag verder leren? Wij zijn een erkend leerbedrijf. Daarbij bieden wij een aantrekkelijk salaris, doorgroeimogelijkheden en een gezellig team om in te werken. Lees snel verder!

Organisatie

Wij zijn een veelzijdige organisatie binnen de GWW en houden ons onder andere bezig met, grondwerk, rioolwerk, sloopwerk, verharding en waterwerk. Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en bestaat uit ongeveer 40 vakbekwame medewerkers. Binnen het rioleringswerk werken wij op de zakelijke markt en de particuliere markt. Wij houden ons bezig met onder andere de aanleg van riolering, renovatieprojecten, onderhoudsprojecten en problemen met de riolering. Wij zijn onder andere VCA en ISO 9001 gecertificeerd en daarbij een erkend leerbedrijf.

Functie

In de functie van Rioolmonteur bestaan je werkzaamheden o.a. uit het aanleggen, verleggen en repareren van rioolbuizen, het plaatsen van kolken en damwanden en overige dagelijkse infrawerkzaamheden. Je werkt vanaf tekening en krijgt instructies vanuit je leidinggevende. Mocht je nog niet veel ervaring hebben loop je mee met onze ervaren monteurs. Je werkt op verschillende projecten met meerdere collega’s.

Functie-eisen

Voor deze functie Rioolmonteur zijn wij op zoek naar iemand die proactief is en denkt in oplossingen.

Verder:

  • Heb je ervaring binnen de riolering/een gerichte opleiding
  • Ben je in het bezit van je VCA certificaat / bereid deze te behalen
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B
  • Ben je fulltime beschikbaar
  • Kan je tekening lezen

Aanbod

Wij gaan graag met je zitten om te bespreken wat jouw wensen zijn en waar je naartoe zou willen groeien. Je kan bij ons verschillende opleidingen en cursussen volgen. Wij zijn een hecht team en hebben meerdere borreltjes, etentjes en activiteiten per jaar. Verder bieden wij een goed salaris, pensioen vanaf dag één, reiskostenvergoeding of een bus van de zaak met zeer goed gereedschap en uitzicht op een vast dienstverband.

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie Rioolmonteur? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer, 072-7440035. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.

Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Plaats:
Heerhugowaard
Publicatie:
29-04-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22405

Inlichtingen:

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Solliciteer

Gerelateerde vacatures