Stratenmaker

Introductie

Als ervaren stratenmaker weet je als geen ander dat het vakmanschap en precisie vereist is om elk project tot een succesvol einde te brengen. Maar waar vind je een bedrijf dat jouw passie voor het vak deelt en waar je de mogelijkheid krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen? Bij ons groenvoorzieningsbedrijf in Tilburg ben je aan het juiste adres. Met ons team van talenten en specialisten streven wij naar het hoogste niveau van vakmanschap en kwaliteit. Als jij ook gepassioneerd bent over het creëren van de mooiste straten en pleinen, dan willen wij graag met jou in contact komen en jou de kans geven om onderdeel te worden van ons team. Lees snel verder en ontdek of deze vacature als stratenmaker bij ons bedrijf jouw volgende carrière stap kan zijn!

Organisatie

Wij zijn een groenvoorzieningsbedrijf in Tilburg met een sterke passie voor groen en straat. Met 70 collega’s zijn we een middelgroot familiebedrijf en hebben we de kennis en ervaring om elk groenproject aan te pakken, ongeacht de grootte of complexiteit. Ons team bestaat uit talenten en specialisten, elk met hun eigen unieke vaardigheden en expertise. Doordat we al tientallen jaren ons vak uitvoeren, weten we goed wat aan het doen zijn en zijn we marktleider. Door de informele werksfeer is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid. Zo mag je maandelijks gezellige borrels verwachten.

Functie

Als stratenmaker binnen ons bedrijf is het ook belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt, aangezien je veel samenwerkt met andere collega’s, maar ook met klanten en opdrachtgevers. Je bent in staat om duidelijk en professioneel te communiceren over de voortgang van het project en eventuele problemen die zich voordoen op te lossen. Daarnaast is het van belang dat je in staat bent om fysiek zwaar werk te verrichten en bereid bent om in alle weersomstandigheden te werken. Als stratenmaker ben je veelal buiten aan het werk en werk je vaak op locatie bij klanten. Je moet dus in staat zijn om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband goed te functioneren. Bij ons bedrijf bieden we niet alleen een uitdagende functie, maar ook de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en bieden daarom diverse trainingen en cursussen aan.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met:

  • Aantoonbare werkervaring als stratenmaker
  • Een geldig VCA-certificaat of bereid deze te behalen
  • Een rijbewijs B
  • Het vermogen om zelfstandig te werken en goed samen te werken met anderen
  • Flexibiliteit en stressbestendigheid
  • Voorliefde voor het buitenleven
  • Ambitie en passie voor het vak
  • Loyaliteit
  • De wil om te groeien

Aanbod

Als werknemer bij ons bedrijf kun je rekenen op een breed scala aan voordelen. Zo bieden wij niet alleen een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen. Als je geschikt blijkt voor de functie, behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden. Wij hechten veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé en organiseren regelmatig teambuilding-activiteiten en borrels om de teamspirit te bevorderen. Ook bieden wij een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en apparatuur om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Ons bedrijf is ambitieus en heeft grote plannen voor de toekomst. Wij willen graag dat jij daar deel van uitmaakt en zorgen ervoor dat je terechtkomt in een informele en collegiale werksfeer waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Door te investeren in onze medewerkers, geloven wij dat wij als bedrijf ook kunnen groeien en succesvol kunnen zijn.

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie stratenmaker? Neem dan contact met ons op via ons vaste nummer, 013-3036008. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.

Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom. Je kunt solliciteren via de solliciteer knop of je kunt ons rechtstreek een mail sturen. Bellen of per e-mail is natuurlijk ook altijd goed. Binnen uiterlijk 48 uur reageren we op je sollicitatie.

Plaats:
Tilburg
Publicatie:
13-05-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22414

Inlichtingen:

Je sollicitatie is meer dan welkom. Je kunt solliciteren via de solliciteer knop of je kunt ons rechtstreek een mail sturen. Bellen of per e-mail is natuurlijk ook altijd goed. Binnen uiterlijk 48 uur reageren we op je sollicitatie.

Solliciteer

Gerelateerde vacatures