Bosmaaier

Introductie

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren bosmaaier. Heb je meerder jaren ervaring als bosmaaier en ben je op zoek naar een nieuwe baan met uitzicht op een vast dienstverband en een goed salaris? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Organisatie

Wij voeren grote en kleine projecten uit in het onderhoud van groen, aanlegwerkzaamheden en het baggeren van watergangen. Hierbij geven wij de zorg voor veiligheid en communicatie met omwonende en andere stakeholders hoge prioriteit. Wij zijn in het bezit van de benodigde certificeringen en daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf. Mocht je nog geen ervaring hebben en wil je graag werken binnen de groensector is je sollicitatie ook meer dan welkom. Ons personeel is ervaren en acteert omgevingsbewust. Daarbij staat er een uitgebreid, duurzaam en modern machinepark voor je klaar.

Functie

In deze functie bosmaaier ben je verantwoordelijk voor het maaien van gras en onkruid op plaatsen waar een grasmaaier niet kan komen, zoals langs muren, om bomen en struiken en op steile hellingen. Je werkt met speciaal gereedschap om deze moeilijk bereikbare plekken te maaien. Naast het maaien van gras en onkruid kan het ook voorkomen dat je bezig bent met het snoeien van struiken en het zagen van takken. Je komt te weken in een team met andere groenwerkers en hebt daarbij de mogelijkheid tot een aansturende rol bijvoorbeeld voor onze junior bosmaaiers. 

Functie-eisen

Wij zoeken een ervaren bosmaaier met onderstaande kwaliteiten:

 • Je hebt meerdere jaren ervaring als bosmaaier en kunt overweg met meerdere types
 • Je bent in het bezit van je VCA certificaat of bereid deze te behalen
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B
 • Je kunt goed werken volgens de veiligheidsvoorschriften
 • Je bent fysiek fit
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden

Aanbod

Wat bieden wij:

 • Een GOED salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen
 • Een hecht team om in te werken

Inlichtingen

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je graag ons team komen versterken? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.

Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Plaats:
Polsbroek
Publicatie:
30-04-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22415

Inlichtingen:

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Solliciteer

Gerelateerde vacatures