Uitvoerder GWW

Introductie

Wij hebben een uitdagende functie als uitvoerder binnen de GWW openstaan. Kennis, ervaring en leidinggeven zijn een Must! Wij zijn een prachtige organisatie met diverse projecten in Noord-Holland. Heb je interesse in deze vacature lees dan snel verder en solliciteer via onderstaande button!

Organisatie

Ons bedrijf is al ruim 65 jaar een begrip op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Wij bestaan uit een team van professionele collega’s en hebben zeer uiteenlopende en uitdagende projecten in de eigen regio met eigen materieel. Ons motto is: samenwerken met plezier, overtuiging en liefde voor ons vak! Het werk is goed georganiseerd, de lijnen zijn kort en er is altijd persoonlijk contact. Een goede werksfeer is erg belangrijk, evenals een goede samenwerking met de opdrachtgever en andere belanghebbenden, ieder project weer. Dat doen we door met onze klanten mee te denken en te anticiperen op ontwikkelingen.

Functie

Als uitvoerder binnen de GWW ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van start tot oplevering! Je bent onder andere verantwoordelijk voor de planning van de medewerkers/ aansturen van de medewerkers en planning van de materialen. Je bent het aanspreekpunt tijdens de projecten en zorgt ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. 

Functie-eisen

Wij zoeken een ervaren uitvoerder GWW. Je bent communicatief sterk, stressbestendig, hebt technisch inzicht en bent oplossingsgericht. Daarbij ben je collegiaal, klant- en resultaat gericht.

Verder:

  • Ben je in het bezit van een afgeronde opleiding richting civiele techniek HBO
  • Meerdere jaren ervaring in een soort gelijke functie
  • Ben je in het bezit van VCA-Vol / bereid deze te behalen
  • Ben je in het bezit van Rijbewijs B
  • Ben je fulltime beschikbaar

Aanbod

Wij bieden een uitdagende baan in de functie uitvoerder GWW.

Verder:

  • Kom je te werken in een enthousiast en gedreven team
  • Heb je volop de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen d.m.v. trainingen/cursussen/opleidingen
  • Uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Bedrijfsauto, laptop, telefoon

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie uitvoerder GWW? Neem dan contact met ons op via ons vaste nummer 072-7440035. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.

Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Plaats:
Alkmaar
Publicatie:
30-04-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22419

Inlichtingen:

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Solliciteer

Gerelateerde vacatures