Stratenmaker

Introductie

Ben jij een ervaren grondwerker met passie voor het vak? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan het creëren van prachtige straatbeeld in en rondom Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden een uitdagende functie in een groeiende organisatie waar vakmanschap en teamwork hoog in het vaandel staan.

Organisatie

Wij zijn al jarenlang een gewaardeerde speler in de regio Utrecht, en we hebben ons gepositioneerd als een specialist in straat- en bestratingsprojecten. Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van ons werk, maar ook het team van toegewijde professionals dat erachter staat. Wij streven ernaar om niet alleen aan, maar boven de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Ons bedrijf is continu in ontwikkeling, waarbij we de nieuwste technologieën en methodologieën inzetten om innovatieve oplossingen te bieden.

Functie

Als grondwerker ben je verantwoordelijk voor het realiseren van diverse bestratingsprojecten in en rondom Utrecht. Je werkt nauw samen met collega’s en draagt bij aan een efficiënte en gestructureerde uitvoering van de projecten. Van het leggen van straatstenen tot het creëren van fraaie bestratingspatronen; jouw vakmanschap is onmisbaar voor het eindresultaat. Het is een afwisselende functie waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt.

Functie-eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Ervaring als stratenmaker;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Woonachtig binnen een straal van 25 km van Utrecht;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • Nauwkeurigheid en oog voor detail;
  • VCA-certificering is een pré.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een informele werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen ons groeiende bedrijf. Daarnaast ontvang je een GOED salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans om deel uit te maken van een enthousiast team dat samenwerkt aan prachtige projecten. Heb jij de nodige ervaring en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons team!

Inlichtingen

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature Stratenmaker? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Telefoonnummer: 020-7058140 of solliciteer direct!

Plaats:
Utrecht
Publicatie:
15-05-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22503

Inlichtingen:

Telefoonnummer: 020-7058140 of solliciteer direct!

Solliciteer

Gerelateerde vacatures