Rioolontstopper

Introductie

Wij zijn per direct op zoek naar een rioolontstopper die zelfstandig storingen kan verhelpen. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan? Dan komen wij graag met je in contact!

Organisatie

Wij zijn een gerenommeerd rioleringsbedrijf die werkzaam is in de omgeving Groot-Rotterdam. Ons specialisme zit hem in verschillende rioolproblemen. Wij zijn op zoek naar een een enthousiaste en gemotiveerde rioolontstopper die graag het vak wil leren of al meerdere jaren ervaring heeft binnen de riolering. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat elk rioolprobleem uniek is en specifieke oplossingen vereist. We streven ernaar om onze klanten hoogwaardige diensten te bieden, ongeacht de omvang van de uitdaging.

Functie

Je werkzaamheden als rioolontstopper zijn het opsporen en oplossen van diverse rioolproblemen bij het particulieren en bedrijven. Het zijn de meest uitlopende uitdagingen zoals verstoppingen, lekkages en andere problemen binnen het rioleringssysteem. Je werkt met geavanceerde apparatuur en gereedschap om problemen te detecteren en op te lossen. Uiteraard krijg je een bedrijfsbus te beschikking om alle service- en onderhoudsklussen uit te kunnen voeren.

Functie-eisen

Dit zien wij graag in jou als Rioolmonteur:

  • Bekend zijn met de verschillende methoden en technieken om riolen en afvoeren te ontstoppen. Dit kan het gebruik van gereedschap zoals ontstoppingsveren, hogedrukreinigers en vacuümapparatuur omvatten;
  • Rijbewijs B;
  • Klantgericht;
  • In het bezit van VCA;
  • Communicatief vaardig, je komt tenslotte bij ons klanten over de vloer!

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Competitief Salaris: We erkennen de waarde van jouw expertise en bieden een aantrekkelijk salaris dat je prestaties weerspiegelt;
  • Professionele Groei: We zijn toegewijd aan jouw ontwikkeling;
  • Modern Gereedschap: Je zult werken met state-of-the-art apparatuur en technologieën die je helpen bij het leveren van hoogwaardige diensten.
  • Bedrijfsbus!

Inlichtingen

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Telefoonnummer: 015-2061180 of solliciteer direct!

 

Plaats:
Vlaardingen
Publicatie:
15-05-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22529

Inlichtingen:

Telefoonnummer: 015-2061180 of solliciteer direct!

 

Solliciteer

Gerelateerde vacatures