Kraanmachinist

Introductie

Ben jij een ervaren en gemotiveerde kraanmachinist en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als groenvoorzieningsbedrijf in ‘s Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een kraanmachinist die ons team komt versterken. Ben jij toe aan een switch in je loopbaan en wil je werken in een enthousiast en gepassioneerd team? We vertellen graag meer!

Organisatie

Onze organisatie is gespecialiseerd in groenvoorziening en is gepassioneerd over ons werk. Wij streven ernaar om elke dag iets nieuws te leren en onszelf te blijven verbeteren. Met een team van meer dan 140 collega’s hebben we de capaciteit, kennis en ervaring om elk groenproject aan te pakken, ongeacht de grootte of complexiteit. Ons team bestaat uit een breed scala aan talenten en specialisten, elk met hun eigen unieke vaardigheden en expertise. We hebben alles in eigen beheer en zijn er trots op dat we garant staan voor ons werk en de kwaliteit die we leveren. Bij ons staan ontwikkeling en groei centraal, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Functie

Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het bedienen van verschillende soorten kranen op bouwplaatsen, havens en andere locaties waar hijs- en grondverzetwerkzaamheden plaatsvinden. Je zorgt voor een veilige en efficiënte werkomgeving en houdt daarbij rekening met de omgeving en eventuele obstakels. Je taken als kraanmachinist omvatten het uitvoeren van visuele inspecties van de kraan voordat je begint met het bedienen ervan om er zeker van te zijn dat deze in goede staat verkeert. Vervolgens zorg je ervoor dat de kraan op de juiste manier is opgesteld en dat de hijslast op een veilige en stabiele manier kan worden opgetild. Als kraanmachinist werk je vaak in teamverband met andere bouwvakkers en machinisten, zoals grondwerkers en vrachtwagenchauffeurs. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt communiceren en samenwerken met anderen om de werkzaamheden veilig en efficiënt te laten verlopen.

Functie-eisen

Als kraanmachinist binnen onze organisatie verwachten wij dat je verantwoordelijkheid neemt voor je werk en overzichtelijk en flexibel bent. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en beschikt over een VCA-certificaat en een TCVT-certificaat, of bereid bent om deze te behalen.

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie in een gezellig team waarbij persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. Naast een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden bieden wij mogelijkheden voor opleiding en training, zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen en uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast hechten wij veel waarde aan jouw persoonlijke wensen en ontwikkeling.

Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie kraanmachinist of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.

Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom. Je kunt solliciteren via de solliciteer knop of je kunt ons rechtstreek een mail sturen. Bellen of per e-mail is natuurlijk ook altijd goed. Binnen uiterlijk 48 uur reageren we op je sollicitatie.

Plaats:
's-Hertogenbosch
Publicatie:
13-05-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22627

Inlichtingen:

Je sollicitatie is meer dan welkom. Je kunt solliciteren via de solliciteer knop of je kunt ons rechtstreek een mail sturen. Bellen of per e-mail is natuurlijk ook altijd goed. Binnen uiterlijk 48 uur reageren we op je sollicitatie.

Solliciteer

Gerelateerde vacatures