Monteur Openbare Verlichting

Introductie

Per direct zijn wij op zoek naar een Monteur Openbare Verlichting. Wil je werken bij goed bedrijf, waar de werknemer centraal staat en waar je door kunt groeien? Lees dan verder en neem contact met ons op voor verdere informatie. 

Organisatie

Wij zijn een professioneel bedrijf actief binnen infra en installatietechniek. Inmiddels bestaan we meer dan 70 jaar en hebben we meerdere vestigingen door het land. Ons bedrijf kent een platte organisatiecultuur waarbij iedereen elkaar kent en je ook zo bij iedereen even naar binnen loopt. Uiteindelijk doen we het met elkaar en staan we voor collegialiteit en kwaliteit. 

Functie

In de functie van monteur openbare verlichting werk je grotendeels zelfstandig. De werkzaamheden betreffen het bieden van ondersteuning bij het plaatsen, aansluiten en onderhouden van lichtmasten en meetverdeelkasten. Daarnaast denk je mee over het verbeteren van onze dienstverlening en help je jouw collega’s indien nodig.

Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij het volgende:

  • Elektrotechnische opleiding en werkervaring 
  • Minimaal MBO-elektrotechniek niveau 2
  • In bezit van rijbewijs B (C en BE zijn een pré)
  • VCA-certificaat is een pré

Aanbod

Wij bieden een baan met een goed salaris en goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pakket aan vakantiedagen, pensioenregeling en veel ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of ben je op zoek naar een vergelijkbare functie? Neem dan contact met ons op via de onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Solliciteren kan via de sollicitatieknop op onze website. Uiteraard zijn we ook via het vaste nummer bereikbaar voor eventuele vragen. We horen graag van je.

Plaats:
Eindhoven
Publicatie:
13-05-2024
Functiegroep:
Elektrotechniek
Vacaturenummer:
#22655

Inlichtingen:

Solliciteren kan via de sollicitatieknop op onze website. Uiteraard zijn we ook via het vaste nummer bereikbaar voor eventuele vragen. We horen graag van je.

Solliciteer

Gerelateerde vacatures