Shovelmachinist mobiele breker

Introductie

Zoek je een interessante baan met veel vrijheid binnen de infratechniek met een goed salaris? Neem dan vandaag nog contact met ons op om deze uitdagende vacature van Shovelmachinist mobiele breker te bespreken.

Organisatie

Onze organisatie kent een rijke geschiedenis die begint in 1958. Wat ooit begon als een agrarisch loonbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een stabiel aannemers-, transport- en handelsbedrijf met een team van ruim 100 gedreven medewerkers. Vandaag de dag wordt ons familiebedrijf versterkt door de derde generatie, samen met een professioneel managementteam. Dit samenspel van ervaring en innovatie waarborgt de continuïteit en groei van onze onderneming. Wij blijven loyaal aan onze waarden en opdrachtgevers, en kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Kom bij ons team en bouw mee aan een succesvolle toekomst binnen een bedrijf dat traditie en innovatie weet te combineren.

Functie

Bij ons krijg je de kans om te werken met moderne en goed onderhouden machines. Als Shovelmachinist mobiele breker krijg je de verantwoordelijkheid over het gehele breekproces, wat jouw werk zowel uitdagend als afwisselend maakt. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Bedienen van moderne machines: Je werkt met een Liebherr 566 x-power loader of een Liebherr 938 rupskraan.
 • Gehele breekproces: Samen met een betrokken collega ben je verantwoordelijk voor het in depot zetten van (gebroken) granulaat en het laden van de breker en/of vrachtauto’s.
 • Onderhoud: Je voert periodiek onderhoud uit aan de breker, zeef en wasinstallatie om alles soepel te laten verlopen.
 • Veelzijdige locaties: Je werkzaamheden vinden plaats op onze eigen sloopprojecten, recyclinglocaties, en op sloop-/breeklocaties van klanten.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn in deze rol, zoeken wij iemand die voldoet aan de volgende criteria:

 • Ervaring: Je hebt ervaring met het besturen van een loader of het draaien met een kraan en hebt een machinistenopleiding afgerond.
 • Veiligheidsprocedures: Je hebt kennis van veiligheidsprocedures en -voorschriften met betrekking tot het gebruik van zwaar materieel.
 • Onderhoudsvaardigheden: Je kunt (kleine) onderhoudswerkzaamheden aan de breker uitvoeren.
 • Technische kennis: Je hebt technische kennis van en ervaring met het werken met (mobiele) puinbrekers.
 • Certificaten: Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA Basis-certificaat of ben je bereid deze te halen. Hetzelfde geldt voor het Certificaat Asbestherkenning.
 • Open voor ontwikkeling: Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het breken van circulaire bouwstoffen.

Aanbod

Bij ons krijg je niet alleen een uitdagende baan, maar ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Goed salaris: Een competitief salaris van tussen de € 2.500,- en € 3.500,- euro bruto per maand.
 • Aanvullende voorwaarden: Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden die zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Leuke collega’s: Je werkt samen met een hecht team van enthousiaste en collegiale medewerkers.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Veel aandacht voor jouw persoonlijke groei met diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Gezellige werksfeer: Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop, met leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.
 • Waardevolle medewerkers: Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers en zorgen ervoor dat iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Inlichtingen

Ben jij de gedreven Shovelmachinist mobiele breker die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar ons op. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team en samen te werken aan boeiende en afwisselende projecten.

Sollicitatie

Voor vragen kun je ons bereiken op 013-3036008 of solliciteer direct!

Plaats:
Helvoirt
Publicatie:
30-05-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22947

Inlichtingen:

Voor vragen kun je ons bereiken op 013-3036008 of solliciteer direct!

Solliciteer

Gerelateerde vacatures