Calculator/Werkvoorbereider Infra

Introductie

Zoek je een interessante baan met veel vrijheid binnen de infratechniek met een goed salaris? Neem dan vandaag nog contact met ons op om deze uitdagende vacature van Calculator/Werkvoorbereider Infra te bespreken.

Organisatie

Onze organisatie kent een rijke geschiedenis die begint in 1958. Wat ooit begon als een agrarisch loonbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een stabiel aannemers-, transport- en handelsbedrijf met een team van ruim 100 gedreven medewerkers. Vandaag de dag wordt ons familiebedrijf versterkt door de derde generatie, samen met een professioneel managementteam. Dit samenspel van ervaring en innovatie waarborgt de continuïteit en groei van onze onderneming. Wij blijven loyaal aan onze waarden en opdrachtgevers, en kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Kom bij ons team en bouw mee aan een succesvolle toekomst binnen een bedrijf dat traditie en innovatie weet te combineren.

Functie

In deze veelzijdige functie Calculator/Werkvoorbereider Infra van ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste informatie en het vormen van prijzen op basis van vraagspecificaties, eisen uit het bestek en tekeningen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Prijsvorming: Je analyseert vraagspecificaties en bestekken om accurate en competitieve offertes op te stellen.
 • Projectvoorbereiding en registratie: Je zorgt voor een gedegen voorbereiding en registratie van de projecten, waarna je deze overdraagt aan het uitvoerende projectteam.
 • Samenwerking: Je werkt nauw samen met een klein en gedreven team van collega-werkvoorbereiders en projectleiders. Bij vragen over de uitvoering is het contact met de werkvloer snel gelegd dankzij onze informele sfeer en korte lijnen.
 • Externe contacten: Je onderhoudt gesprekken met diverse externe partijen en plant de totale projecten op basis van budget, risico, organisatie, kwaliteit, informatie en tijd.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een professional die nauwkeurig te werk gaat. Specifiek vragen wij:

 • Enthousiasme en leergierigheid: Je bent gemotiveerd om te leren en te groeien binnen onze organisatie.
 • Opleiding: Je beschikt over een MBO+ of HBO diploma, bij voorkeur in de weg- en waterbouwkunde en/of civiele techniek.
 • Zelfstandigheid: Je bent in staat om zelfstandig te werken en bezoekt projectlocaties om de juiste informatie te verzamelen voor de prijsvorming.
 • Kennis van specifieke projecten: Bekendheid met, of interesse in bodemsaneringsprojecten, de BRL7000 en de CROW 400 is voor ons belangrijk.
 • Ervaring: Idealiter heb je meer dan 3 jaar ervaring als werkvoorbereider binnen de grond-, weg- en waterbouw sector, maar als je net afgestudeerd en enthousiast bent, nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.
 • ERP-systeem: Ervaring met Bouwinfosys (ERP-systeem) is een pluspunt, maar als je dit nog niet kent, leren we je dit graag.

Aanbod

Bij ons krijg je niet alleen een uitdagende baan, maar ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Goed salaris: Een competitief salaris tussen de € 3.000,- en € 4.000,- euro bruto per maand
 • Aanvullende voorwaarden: Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden die zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Leuke collega’s: Je werkt samen met een hecht team van enthousiaste en collegiale medewerkers.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Veel aandacht voor jouw persoonlijke groei met diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Gezellige werksfeer: Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop, met leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.
 • Waardevolle medewerkers: Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers en zorgen ervoor dat iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Inlichtingen

Ben jij de gedreven Calculator/Werkvoorbereider Infradie wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar ons op. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team en samen te werken aan boeiende en afwisselende projecten. 

Sollicitatie

Voor vragen kun je ons bereiken op 013-3036008 of solliciteer direct!

Plaats:
Helvoirt
Publicatie:
30-05-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22950

Inlichtingen:

Voor vragen kun je ons bereiken op 013-3036008 of solliciteer direct!

Solliciteer

Gerelateerde vacatures