Monteur Grondverzet en Transport

Introductie

Zoek je een interessante baan met veel vrijheid binnen de infratechniek met een goed salaris? Neem dan vandaag nog contact met ons op om deze uitdagende vacature van Monteur Grondverzet en Transport te bespreken.

Organisatie

Onze organisatie kent een rijke geschiedenis die begint in 1958. Wat ooit begon als een agrarisch loonbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een stabiel aannemers-, transport- en handelsbedrijf met een team van ruim 100 gedreven medewerkers. Vandaag de dag wordt ons familiebedrijf versterkt door de derde generatie, samen met een professioneel managementteam. Dit samenspel van ervaring en innovatie waarborgt de continuïteit en groei van onze onderneming. Wij blijven loyaal aan onze waarden en opdrachtgevers, en kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Kom bij ons team en bouw mee aan een succesvolle toekomst binnen een bedrijf dat traditie en innovatie weet te combineren.

Functie

Bij ons krijg je de kans om je technische vaardigheden volledig te benutten en verder te ontwikkelen in een dynamische en uitdagende omgeving. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Veelzijdige werkzaamheden: Als monteur werk je aan een breed scala aan indrukwekkende machines, zoals mobiele- en rupskranen, loaders, vrachtwagens, busjes en personenwagens.
 • Reparatie en onderhoud: Je bent verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van deze machines, waarbij je zelfstandig of in overleg met collega’s of dealers storingen opspoort en verhelpt.
 • Samenwerking: Je werkt samen met een team van vakkundige monteurs die altijd voor elkaar klaarstaan en waar nodig gezamenlijk de werkzaamheden uitvoeren.
 • Professionele omgeving: Een uitdagende werkplek waar je de kans krijgt om te werken met geavanceerde technologieën en diverse machines.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven Monteur Grondverzet en Transport die niet bang is om de handen vuil te maken en nauwkeurig te werk gaat. Specifiek vragen wij het volgende:

 • Enthousiasme en nauwkeurigheid: Je bent gemotiveerd, niet bang om vies te worden, en je werkt graag nauwkeurig.
 • Technische kennis: Je hebt veel kennis van elektra en hydrauliek en beschikt over een diploma als monteur mobiele werktuigen.
 • Rijbewijs: Je hebt je rijbewijs B, en een rijbewijs E en C is gewenst.
 • Veiligheidscertificaat: Het is prettig als je in het bezit bent van een VCA Basis-certificaat, of bereid bent deze te halen.
 • Ervaring: Je hebt meer dan 3 jaar ervaring als monteur van grondverzetmachines en vrachtwagens.

Aanbod

Bij ons krijg je niet alleen een uitdagende baan, maar ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Goed salaris: Een competitief salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- euro bruto per maand.
 • Aanvullende voorwaarden: Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden die zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Leuke collega’s: Je werkt samen met een hecht team van enthousiaste en collegiale medewerkers.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Veel aandacht voor jouw persoonlijke groei met diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Gezellige werksfeer: Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop, met leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.
 • Waardevolle medewerkers: Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers en zorgen ervoor dat iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Inlichtingen

Ben jij de gedreven monteur die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar ons op. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team en samen te werken aan boeiende en afwisselende projecten. 

Sollicitatie

Voor vragen kun je ons bereiken op 013-3036008 of solliciteer direct!

Plaats:
Helvoirt
Publicatie:
30-05-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22954

Inlichtingen:

Voor vragen kun je ons bereiken op 013-3036008 of solliciteer direct!

Solliciteer

Gerelateerde vacatures