Lasser Infratechniek

Introductie

Zoek je een interessante baan met veel vrijheid binnen de infratechniek met een goed salaris? Neem dan vandaag nog contact met ons op om deze uitdagende vacature van Lasser Infratechniek te bespreken.

Organisatie

Onze organisatie kent een rijke geschiedenis die begint in 1958. Wat ooit begon als een agrarisch loonbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een stabiel aannemers-, transport- en handelsbedrijf met een team van ruim 100 gedreven medewerkers. Vandaag de dag wordt ons familiebedrijf versterkt door de derde generatie, samen met een professioneel managementteam. Dit samenspel van ervaring en innovatie waarborgt de continuïteit en groei van onze onderneming. Wij blijven loyaal aan onze waarden en opdrachtgevers, en kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Kom bij ons team en bouw mee aan een succesvolle toekomst binnen een bedrijf dat traditie en innovatie weet te combineren.

Functie

 

Bij ons krijg je de kans om je lasvaardigheden te gebruiken en te ontwikkelen in een veelzijdige en uitdagende omgeving.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Veelzijdige laswerkzaamheden: Je voert diverse laswerkzaamheden uit aan indrukwekkende machines, machineonderdelen en uitrustingsstukken.
 • Reparatie en onderhoud: Je voert reparaties en onderhoud uit aan materieel, onderdelen en gereedschap, en soms vervaardig je nieuwe constructies.
 • Diverse werkzaamheden: Naast lassen, houd je je bezig met aftekenen, zagen, tappen, boren, ponsen, snijbranden, vijlen, knippen en slijpen.
 • Ondersteuning: Je ondersteunt de monteurs in de werkplaats en werkt samen met een vakkundige collega om de werkzaamheden indien nodig samen uit te voeren.

 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve lasser die graag nauwkeurig werkt. Specifiek vragen wij het volgende:

 • Enthousiasme en nauwkeurigheid: Je bent gemotiveerd, creatief en werkt graag nauwkeurig.
 • Technische kennis: Je hebt veel kennis van verschillende lastechnieken (MIG/MAG en TIG) en bent in het bezit van een diploma in de richting van metaal of werktuigbouwkunde.
 • Taalvaardigheid: Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift.
 • Veiligheidscertificaat: Het is prettig als je in het bezit bent van een VCA Basis-certificaat, of bereid bent deze te halen.
 • Ervaring: Je hebt meer dan 1 jaar ervaring als lasser van grondverzetmachines en vrachtwagens (en bijbehorende onderdelen).

Aanbod

Bij ons krijg je niet alleen een uitdagende baan, maar ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Goed salaris: Een competitief salaris van tussen de € 2.500,- en € 3.500,- euro bruto per maand.
 • Aanvullende voorwaarden: Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden die zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Leuke collega’s: Je werkt samen met een hecht team van enthousiaste en collegiale medewerkers.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Veel aandacht voor jouw persoonlijke groei met diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Gezellige werksfeer: Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop, met leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.
 • Waardevolle medewerkers: Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers en zorgen ervoor dat iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Inlichtingen

Ben jij de gedreven monteur die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar ons op. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team en samen te werken aan boeiende en afwisselende projecten.

Sollicitatie

Voor vragen kun je ons bereiken op 013-3036008 of solliciteer direct!

Plaats:
Helvoirt
Publicatie:
30-05-2024
Functiegroep:
Metaalindustrie
Vacaturenummer:
#22968

Inlichtingen:

Voor vragen kun je ons bereiken op 013-3036008 of solliciteer direct!

Solliciteer

Gerelateerde vacatures