Machinist Midigraver 6 ton

Introductie

Zoek je een interessante baan met veel vrijheid binnen de infratechniek met een goed salaris? Neem dan vandaag nog contact met ons op om deze uitdagende vacature van Machinist Midigraver 6 ton te bespreken.

Organisatie

Onze organisatie kent een rijke geschiedenis die begint in 1958. Wat ooit begon als een agrarisch loonbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een stabiel aannemers-, transport- en handelsbedrijf met een team van ruim 100 gedreven medewerkers. Vandaag de dag wordt ons familiebedrijf versterkt door de derde generatie, samen met een professioneel managementteam. Dit samenspel van ervaring en innovatie waarborgt de continuïteit en groei van onze onderneming. Wij blijven loyaal aan onze waarden en opdrachtgevers, en kijken vol vertrouwen naar de toekomst. Kom bij ons team en bouw mee aan een succesvolle toekomst binnen een bedrijf dat traditie en innovatie weet te combineren.

Functie

Als Machinist Midigraver krijg je de kans om te werken aan diverse en uitdagende projecten op uiteenlopende locaties. Je werkt samen met een team van enthousiaste collega’s om verschillende werkzaamheden uit te voeren.

Verder bestaan je werkzaamheden onder anere uit:

 • Veelzijdige werkzaamheden: Je verricht verschillende taken met de midigraver, van het aanleggen van rioleringen en kolkaansluitingen tot het profileren van zand- en puinbeddingen.
 • Infraprojecten: Je bent betrokken bij de aanleg van beschoeiingen, sloten en grondwallen, evenals het afwerken van bermen en plantsoenen.
 • Sloopwerkzaamheden: Je voert sloopwerkzaamheden uit aan kleine of inpandige opstallen en constructies.
 • Ondersteuning van grondwerkers: Dankzij jouw vaardigheden op de midigraver maak je het werk van onze grondwerkers een stuk makkelijker.
 • Veilig en milieubewust werken: Wij hechten veel waarde aan het veilig en milieubewust scheiden en bewerken van materialen en grondstoffen, en verwachten dit ook van jou en je collega’s.

Functie-eisen

Wij zoeken een Machinist Midigraver die nauwkeurig werkt en zich wil inzetten voor diverse projecten. Specifiek vragen wij het volgende:

 • Enthousiasme en leergierigheid: Je bent gemotiveerd, leergierig en werkt graag nauwkeurig.
 • Taalvaardigheid: Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift.
 • Ervaring: Bij voorkeur heb je al enige ervaring met een minigraver of shovel. In elk geval heb je een goed gevoel voor machines.
 • Technisch inzicht: Je hebt enig technisch inzicht voor het dagelijkse onderhoud van de machine.
 • Certificaten en rijbewijs: Je hebt de VCA Basis op zak en bij voorkeur ook je rijbewijs C(E).

Aanbod

Bij ons krijg je niet alleen een uitdagende baan, maar ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Goed salaris: Een competitief salaris van tussen de € 2.750,- en € 3.750,- euro bruto per maand.
 • Aanvullende voorwaarden: Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden die zorgen voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Leuke collega’s: Je werkt samen met een hecht team van enthousiaste en collegiale medewerkers.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Veel aandacht voor jouw persoonlijke groei met diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Gezellige werksfeer: Een goede werksfeer staat bij ons familiebedrijf voorop, met leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.
 • Waardevolle medewerkers: Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers en zorgen ervoor dat iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt.

Inlichtingen

Ben jij de gedreven Machinist die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar ons op. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team en samen te werken aan boeiende en afwisselende projecten. 

Sollicitatie

Voor vragen kun je ons bereiken op 013-3036008 of solliciteer direct!

Plaats:
Helvoirt
Publicatie:
30-05-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#22970

Inlichtingen:

Voor vragen kun je ons bereiken op 013-3036008 of solliciteer direct!

Solliciteer

Gerelateerde vacatures