Kraanmachinist

Introductie

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren Kraanmachinist. Ben jij gedreven op de kraan en op zoek naar een nieuwe uitdaging met uitzicht op een vast dienstverband? Lees dan snel verder.

Organisatie

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van de infratechniek. Wij beschikken over een modern machinepark met ruim 50 vaste medewerkers in dienst. Wij staan 24/7 voor onze klanten klaar, dat is ook onze kracht. Wij denken groot, maar wij hebben de charme van een kleine onderneming; korte lijnen en informele werksfeer.

Functie

Als kraanmachinist voor op de minigraver en graafmachines (tot 16 ton) werk jij nauw samen met onze grondwerker. Jullie werken als team aan de mooiste de projecten ten behoeve van het aanleggen van bijvoorbeeld riolering, verharding en leidingen goed uit. Jij wordt ingezet op verschillende soorten projecten, wat het werk ook weer leuk maakt! Dit kunnen projecten zijn met betrekking tot de wegenbouw, viaducten, taluds en riolering.

Functie-eisen

Wat zoeken wij:

  • Een kraanmachinist met ervaring op de minigraver en kleine kranen;
  • Zelfstandig en teamplayer;
  • Behulpzaam, positief en creatief;
  • Een rijbewijs C is een pré.

Aanbod

Wij bieden jou een leuke werksfeer bij een informele organisatie. Uiteraard word jij betaald conform cao met de daarbij horende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een auto van de zaak behoort ook tot de mogelijkheden.

Inlichtingen

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature of ben je op zoek naar een vergelijkbare functie? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Sollicitatie

Geïnteresseerd? Reageer meteen via de sollicitatiebutton!


Plaats:
Tilburg
Publicatie:
18-06-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#23216

Inlichtingen:

Geïnteresseerd? Reageer meteen via de sollicitatiebutton!


Solliciteer

Gerelateerde vacatures