Machinist

Introductie

Ben jij een ervaren machinist met kennis van de grond-, weg-, en waterbouw en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Zoek je een baan bij een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in de grond-, weg-, en waterbouw? Dan willen wij jou graag verwelkomen ins ons team! Lees snel verder voor meer informatie.

Organisatie

Onze organisatie is een middelgroot allround installatiebedrijf met ruim 80 jaar ervaring in infrastructurele elektrotechniek. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, onderhouden, en bieden service voor diverse aspecten van de openbare infrastructuur, waaronder openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, detectiesystemen, objectverlichting, laagspanningsaansluitingen, asfalt zagen, kabelwerk, en leidingwerk. Onze klantenkring bestaat uit civiele aannemingsbedrijven, provincies, gemeentes, en Rijkswaterstaat. Met 70 medewerkers verspreid over verschillende locaties in Noord-Holland, staan we bekend om hun moderne aanpak, open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen.

Functie

Je werkt als machinist in een afwisselende functie en in teamverband op diverse locaties in Noord-Holland. De taken omvatten graafwerkzaamheden en grondverzet met verschillende machines, zoals minigravers. Dit houdt in sleuven graven, gaten dichten, handmatig graafwerk, het verdichten van afgegraven grond met machinale apparatuur en het aanleggen van kabels en leidingen. Samenwerken met grondwerkers maakt ook deel uit van je dagelijkse werkzaamheden.

Functie-eisen

Als machinist ben je in het bezit van:

  • Een afgeronde MBO niveau 1 of 2 opleiding richting Grond,-Weg en Waterbouw
  • Een geldig VCA Ervaring als machinist in de grond,-weg en waterbouw
  • Ervaring met minigravers
  • Een rijbewijs B en eigen vervoer

Aanbod

Wij bieden je een hele leuke baan bij een allround installatiebedrijf en totaalinstallateur. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee. Je hebt bij ons de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen, wij bieden een goed salaris, pensioen, reiskosten of de mogelijkheid tot een bus van de zaak met zeer goed gereedschap. Verder willen we graag met jou groeien en heb je uitzicht op een vast dienstverband.

Inlichtingen

Wil je meer weten over de functie machinist? Neem dan contact met ons op.

Sollicitatie

Telefoonnummer: 072-7440035 of solliciteer direct!

Plaats:
Alkmaar
Publicatie:
18-06-2024
Functiegroep:
GWW
Vacaturenummer:
#23236

Inlichtingen:

Telefoonnummer: 072-7440035 of solliciteer direct!

Solliciteer

Gerelateerde vacatures