Wil je vooruit, dan zit je als autotechnicus goed. Deze branche is letterlijk en figuurlijk volop in beweging. De technologie ontwikkelt zich razendsnel. En: er worden minder nieuwe auto’s verkocht, waardoor de vraag naar onderhoud toeneemt. Daarom vind je bij Regiodienst veel vacatures in autotechniek.

Van Amsterdam tot Zaandam, van Alfa tot Volvo
Regiodienst werkt samen met veel autobedrijven in de Randstad. We hebben vacatures autotechniek voor je in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Het gaat hier om opdrachtgevers met moderne werkplaatsen waar allerlei werkzaamheden worden uitgevoerd, voor personenauto’s en bedrijfswagens: onderhoud, rijklaar maken, reparatie, schadeherstel en APK-keuringen. Je kunt terecht bij dealerbedrijven van alle mogelijke merken: van Audi tot Opel, van Peugeot tot en met Volvo. We hebben ook contacten met filialen van landelijk bekende schadeherstel- en onderhoudsbedrijven. Met Regiodienst kun je echt alle kanten op.

Waar wil je heen?
Kom je net van een opleiding en wil je meer leren? Of heb je al jaren ervaring en wil je vooruit? Wij hebben hoe dan ook de vacature autotechniek waar je verder mee komt. Er is veel vraag naar vakmensen met de volgende opleidingen:

– Autotechnicus 2
– Autotechnicus 3
– APK keurmeester
– Technisch specialist personenauto’s
– Diagnosetechnicus personenauto’s
– Bedrijfsautotechnicus 2
– Bedrijfsautotechnicus 3
– Technisch specialist bedrijfsauto’s
– Diagnosetechnicus bedrijfsauto’s

Ga direct naar het overzicht van vacatures automonteur of bedrijfswagenmonteur. Nu meteen meer weten? Bel dan