Er zijn 6 (1 tot 6 getoond) vacatures gevonden

Zwaag
Bouw
02-05-2024

Uitvoerder Waterbouw

Ben je graag werkzaam op en rond het water met schepen en/of kranen en vind je het leuk om een team aan te sturen waarmee we prachtige kunstwerken bouwen? Als uitvoerder binnen de waterbouw kom je bij ons met diverse soorten werken in aanraking. Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.

Bekijk deze vacature
Rotterdam
GWW
01-05-2024

Uitvoerder Infra

Wij zoeken naar een Uitvoerder Infra. Ben jij stressbestendig en ben jij ook nog eens toe aan een nieuwe uitdaging? Twijfel dan niet! Lees snel verder voor meer informatie. 

Bekijk deze vacature
Giessen
GWW
01-05-2024

Uitvoerder GWW

Ben je graag bezig met de planning en begroting en staat veiligheid bij jou voorop? Loopt daarbij alles bij jou op rolletjes? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn per direct op zoek naar een Uitvoerder binnen de GWW. Lees snel verder voor meer informatie over deze boeiende vacature.

Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
GWW
01-05-2024

Uitvoerder GWW

Voor ons bedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder GWW. Heb je leidinggevende kwaliteiten om een team aan te sturen en zo tot het beste resultaat te komen? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees snel verder als je meer over deze vacature te weten wil komen.


Bekijk deze vacature
Leiden
GWW
30-04-2024

Uitvoerder GWW

Denk jij graag mee over de aanpak van een project en neem jij graag de leiding? Dat is mooi! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren uitvoerder binnen de GWW. Lees verder voor meer informatie over deze functie.

Bekijk deze vacature
Alkmaar
GWW
30-04-2024

Uitvoerder GWW

Wij hebben een uitdagende functie als uitvoerder binnen de GWW openstaan. Kennis, ervaring en leidinggeven zijn een Must! Wij zijn een prachtige organisatie met diverse projecten in Noord-Holland. Heb je interesse in deze vacature lees dan snel verder en solliciteer via onderstaande button!

Bekijk deze vacature