Over GWW Vacatures

Bij GWW Vacatures geloven we in het vormgeven van de toekomst van de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) sector door talent en kansen met elkaar te verbinden. Ons platform is ontworpen met het doel ZZP’ers en bedrijven binnen deze branche samen te brengen en zo de GWW-community te versterken.

Onze missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het creëren van een centraal punt waar GWW-professionals en bedrijven elkaar kunnen vinden en samen kunnen groeien. Of je nu op zoek bent naar de perfecte GWW-vacature of extra professionals als ZZP’er, bij GWW Vacatures ben je aan het juiste adres.

Waarom GWW Vacatures?

  • Gespecialiseerd in GWW: Wij zijn toegewijd aan de Grond-, Weg- en Waterbouw en begrijpen de specifieke eisen van deze sector.

  • Efficiënte Matchmaking: Onze slimme technologie maakt snelle en nauwkeurige matches, waardoor zowel ZZP’ers als bedrijven tijd besparen.

  • Communitygericht: GWW Vacatures is meer dan een platform; het is een community waar professionals en bedrijven samenkomen om te groeien.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer weten over hoe we samen kunnen bouwen aan succes? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met u te spreken en onze passie voor de GWW-sector met u te delen.

Bij GWW Vacatures bouwen we aan een gemeenschap waarin iedereen de kans krijgt om te gedijen in de GWW-sector. Ontdek de mogelijkheden die op jou wachten en word lid van onze groeiende community.

Regiodienst team

BACKOFFICE

Daniëlle

Ik ben communicatief, accuraat en de administratieve spil van Regiodienst!

VESTIGINGSMANAGER

Wendy

Werken met mensen, arbeidsrecht en targets behalen, deze drie factoren maken het zo gaaf om bij Regiodienst te werken.

RECRUITER

Tessa

Het als de bliksem vinden van de juiste match, daar krijg ik energie van!

VESTIGINGSMANAGER

Bart

Ik ben een echt mensen-mens. Bij Regiodienst werk je elke dag met mensen, daarom voel ik me als een vis in het water!

VESTIGINGSMANAGER

Bart

Ik ben een echt mensen-mens. Bij Regiodienst werk je elke dag met mensen, daarom voel ik me als een vis in het water!