Er zijn 9 (1 tot 9 getoond) vacatures gevonden

Alkmaar
GWW
27-06-2024

Stratenmaker

Werk je graag in de buitenlucht? Ben je niet bang om vieze handen te krijgen? Ben je fysiek sterk? Zijn al je antwoorden JA? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze prachtige organisatie zijn wij op zoek naar een stratenmaker die toe is naar een nieuwe uitdaging en graag de uitdaging bij ons aangaat. Ben je bezig met de opleiding stratenmaker of heb je deze opleiding net afgerond ook dan is je sollicitatie ook meer dan welkom.

Bekijk deze vacature
Alkmaar
GWW
18-06-2024

Machinist

Ben jij een ervaren machinist met kennis van de grond-, weg-, en waterbouw en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Zoek je een baan bij een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in de grond-, weg-, en waterbouw? Dan willen wij jou graag verwelkomen ins ons team! Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Alkmaar
Elektrotechniek
31-05-2024

(Assistent) Elektromonteur Infra

Werk je graag in de buitenlucht in een afwisselende functe? Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een (Assistent) Elektromonteur voor verschillende projecten binnen de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Wij bieden diverse groei en ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van opleiding/studie mogelijkheden. Lees verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Alkmaar
GWW
29-05-2024

Grondwerker

Wil je werken op verschillende locaties in Noord-Holland? Ben je op zoek naar een afwisselende functie met een goed salaris en een goed pensioen? voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een ervaren Grondwerker. Wil je meer informatie over deze functie lees dan snel verder.

Bekijk deze vacature
Alkmaar
GWW
29-05-2024

Grondwerker

Werk je graag met je handen en ben je een echt buitenmens? Kan je goed zelfstandig en in teamverband werken? Beheers je daarbij alle kneepjes van het vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een Grondwerker. Wij bieden een baan met veel vrijheid, zelfstandigheid en doorgroeimogelijkheden. Lees verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Alkmaar
GWW
01-05-2024

Grondwerker

Wil jij graag aan de slag in de bouwsector en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Dan is dit je kans! Als grondwerker krijg je de kans om bij te dragen aan diverse bouwprojecten en je vaardigheden verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving. Lees verder om meer te weten te komen over deze boeiende functie!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
GWW
30-04-2024

Uitvoerder GWW

Wij hebben een uitdagende functie als uitvoerder binnen de GWW openstaan. Kennis, ervaring en leidinggeven zijn een Must! Wij zijn een prachtige organisatie met diverse projecten in Noord-Holland. Heb je interesse in deze vacature lees dan snel verder en solliciteer via onderstaande button!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
GWW
29-04-2024

Grondwerker

Ben je een ervaren grondwerker en werk je graag in de grond,-weg en waterbouw? Wij zijn op zoek naar een ervaren grondwerker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ben je een teamspeler en werk je ook goed zelfstandig, heb je plezier in je vak en werk en ben je een echte specialist? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder of solliciteer direct!

Bekijk deze vacature
Alkmaar
GWW
29-04-2024

Kraanmachinist

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Kraanmachinist binnen de GWW? Zoek je een baan met een zeer goed salaris, uitzicht op een vast dienstverband, afwisselende projecten en daarbij een gezellig en hecht team om in te werken? Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature